28. března 2024

firma 3 S Computers

Firma byla založena v roce 1991. Zpočátku byla její činnost zaměřena na dodávky hardware a stavbu počítačů. Postupně se však její činnost stále více orientovala na systémovou podporu zákazníků, instalaci softwaru, konfiguraci periferií a další činnosti spojené s využívání výpočetní techniky.

Další oblastí bylo programování. Zpočátku v Turbo Pascalu a FoxPro. Od roku 1999 se firma začala téměř výhradně věnovat internetové problematice a programování v jazyce php.

Dnešní náplň činnosti firmy je systémová podpora zákazníka. Tvorba internetových stránek, designu, provoz mail, POP3, web serverů, poskytování připojení k internetu se všemi souvisejícími službami a servis hardwaru. Konfigurace sítí na prvcích CISCO, správa a konfigurace operačních systémů MS Windows a FreeBSD. Diagnostika a měření sítí kategorie V. Návrhy, projekty i realizace počítačových sítí. V oblasti poskytování internetových služeb máme dlouholeté zkušenosti.

Nově se firma také zaměřuje na moderní přenosné technologie s operačním systémem IOS a Android. Vytvoříme Vám účet u Google, nakonfigurujeme Vám GMail- poštovní účet. Dále kalednář, GDisk a další mobilní aplikace.

Zprovozníme Vám chytrý telefon nebo tablet. Připojíme Vám ho do VPN nebo open VPN sítě. Nainstalujeme Vám off- line navigaci, připojíme Vám ho k Exchange Serveru, naimportujeme Vám kontakty z Vašeho původního telefonu a zprovozníme další aplikace.

Dále Vám dodáme, zprovozníme, nastavíme dle Vašich požadavků iPhone, iPad, MacBook, iMAC případně Mac Mini. Ze starého mobilního zařízení Vám přeneseme všechny kontakty, maily, SMS zprávy, aplikace a vše potřebné do Vašeho nového Apple zařízení.

S ohledem na nové požadavky malých a středních firem jsme se nově zaměřili na NAS od firmem SYNOLOGY a QNAP.

Zařízení Vám navrhneme pro optimální konfiguraci, dodáme, nakonfigurujeme, zprovozníme a nainstalujeme potřebné aplikace.